Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

1e Ladies Mission Day GAAT NIET DOOR!

I.v.m. te weinig aanmeldingen gaat de Ladies Mission Day zaterdag 9 april niet door.

Deze keer eens een muzikale, gezellige dag voor vrouwen, zo besloot Ria van den Noort, bekend als dirigent van verschillende koren.
Omdat er al vaak een mannenzangdag is georganiseerd, vond Ria het tijd worden voor een dagje uit en dan voor  zanglustige moeders en dochters, zussen ,vriendinnen enz. 

Het wordt een gezellig uitje en deelname kan al vanaf  12 jaar.
Deze dag zal gehouden worden op DV zaterdag 9 april in de St. Maartenskerk van Tiel, dit is de uitgelezen kerk om te zingen en een cd op te nemen.
De aanvang is om 13.30 , na een welkom van Ria zal er flink geoefend worden.
Natuurlijk is er ’s middags tijd voor een gezellige pauze onder het genot van een high tea kunnen de vrouwen even bijkletsen.

’s Avonds is het hoogtepunt, want tijdens het concert , dat om 20.00 u begint, zullen de vrouwen het geleerde repertoire ten gehore brengen en zal er een cd opgenomen worden door Excellent Recordings. Iedereen van harte welkom!
Dit alles gebeurt onder leiding van dirigente Ria van den Noort en de bekende organist Martin Mans en pianist Mark Brandwijk.
Deze avond staat ook in het teken van een goed doel, de opbrengst van de collecte zal ten goede komen voor het kindertehuis Jemima in Bethlehem.
 

Bekijk onze promotie video

Samen zingen in Tiel met Ria, Mark en Martin

Vaderdag

Meld je aan!

Aanmelden niet meer mogelijk

Volg ons ook op facebook

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.