Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

Visie Excellent Recordings

 

Wij streven naar opnamen met een zeer hoog kwaliteitsniveau. Daarbij is onze jarenlange ervaring zeer waardevol. Veelal onderscheiden onze opnamen zich door een goede balans tussen opname-ruimte en op te nemen materiaal, zoals instrumenten en koren/solisten.

Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige apparatuur; apparatuur die bewezen heeft topkwaliteit te kunnen leveren. Daarbij is niet alleen de opnameresolutie (in bits) van belang, maar in meerdere mate de omzetting van analoog (microfoon) naar digitaal (mengtafel). De daarvoor gebruikte omzetting is van zeer hoge kwaliteit.

Deze technische hulpmiddelen kunnen echter nooit de oren en ervaring van de opnameleider vervangen; "25 jaar ervaring staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig product".

Door onze manier van werken zijn wij in staat om tegen relatief scherpe tarieven hoge kwaliteit te leveren. Wij vinden een goed product belangrijker dan een korte productietijd. Als het product het maximum kwaliteitsniveau heeft behaald en u als klant bent tevreden, dan zijn wij ook tevreden.

 

 

Neem contact op

"25 jaar ervaring staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig product"