Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

  • Home
  • Excellent Recordings

Excellent Recordings

 

Excellent Recordings is een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Jarenlange ervaring, gecombineerd met hoogwaardige apparatuur, staan garant voor opnamen van hoge kwaliteit, al dan niet  op locatie. Wij verzorgen uw cd-productie van a tot z. Betrokkenheid bij de gehele productie zorgt voor een mooi eindresultaat. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.

We laten graag onze klanten aan het woord; zij kunnen u vertellen hoe de samenwerking met Excellent Recordings verloopt. Verder krijgen in recensies onze opnamen regelmatig de kwalificatie goed tot uitstekend.

Ons streven is er altijd op gericht om een optimale balans te vinden tussen de karakteristiek van de opnameruimte en het op te nemen materiaal, zoals koorzang en instrumentale muziek. Dit betekent ingeval van kooropnamen dat gelet wordt op de verstaanbaarheid van de tekst, zonder dat dit tot gevolg heeft dat de karakteristiek van de opnameruimte verloren gaat.

Ook het lay-out van de cd krijgt veel aandacht. Cd’s moeten verkocht worden, daarom moeten deze er gewoon goed uitzien en voldoende ondersteunende informatie bevatten.

Hoge kwaliteit-prijs verhouding.
Ondanks deze hoge kwaliteitsstandaard zijn wij in staat tegen zeer concurrerende tarieven producties te verzorgen. We helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.


Steven en Arend-Jan Wielink

Neem contact op