Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

  • Home
  • Oratorium Vereniging

Oratorium Vereniging

Kies voor de klank van kwaliteit

Als oratorium, (kamer)koor of orkest wilt u een opname van uw uitvoering, die net zo mooi klinkt als de uitvoering zelf. U wilt de schoonheid van uw muziek terughoren. Excellent Recordings zorgt daar voor. We verzorgen als expert graag de opname van uw uitvoering of concert. Neemt contact op voor meer informatie.
Onze voordelen voor u leest u hieronder.

Bijzondere kwaliteit
Tijdens een CD opname maken wij op locatie de basisklank. Door gebruik te maken van meerdere sporen tijdens de opname, kunnen we de definitieve mix –samen met u- indien gewenst achteraf aanpassen. Zo kunnen we een viool bijvoorbeeld iets luider laten klinken dan de piano. Door die mogelijkheid krijgt u een optimaal resultaat.

Complete opname in eigen beheer
U hebt tijdens de opname en productie alleen met Excellent Recordings te maken. Eén aanspreekpunt, altijd dezelfde kwaliteit. Dat werkt net zo prettig en dat ziet u in het resultaat terug.

Kleine oplagen mogelijk
Wilt u een beperkte oplage uitbrengen van een uitvoering? Dat is mogelijk bij Excellent Recordings. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Veel ervaring, ’n goed resultaat
Excellent Recordings heeft veel expertise, opgedaan door jarenlange ervaring. We maken onze opnames met kwalitatief hoogwaardige apparatuur, maar deze technische hulpmiddelen kunnen echter nooit de oren en ervaring van de opnameleider vervangen; ruim 20 jaar ervaring staat garant voor een hoogwaardig product. Het resultaat is oog- en oorstrelend. Prachtig om te zien en om te horen. Onmiskenbaar de klank van kwaliteit.

 

 

Neem contact op