Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

  • Home
  • Referenties
  • Trompettist Arjan Post roemt kwaliteit Excellent Recordings

Trompettist Arjan Post roemt kwaliteit Excellent Recordings

Het trompetduo Arjan en Edith Post én cd-producent Excellent Recordings kennen elkaar al jaren. De samenwerking werd intensiever in 2010. Arjan: „We wilden met onze muziekuitgeverij Promusic toen een cd maken met psalmen en hymnes. Daarvoor zochten we een partner. Dat werd Excellent Recordings. Vanaf dat moment hebben we nog andere vele cd’s met hen gemaakt.”

De trompettist is enthousiast over Excellent Recordings. „We kunnen heel goed overleggen met elkaar. Dat maak ik niet met elke cd-producent op die manier mee. We praten over van alles en nog wat, zonder dat het eindresultaat vantevoren vaststaat. Een voorbeeld: Ik weet hoe ik mijn trompet wil laten klinken op een cd. Er is bij Excellent Recordings alle ruimte om net zo lang iets uit te proberen totdat het klankresultaat overeenkomt met wat ik in m’n hoofd heb. Dat vind ik heel plezierig.”

Arjan en zijn vrouw Edith maakten afgelopen jaren bij Excellent Recordings onder andere de cd ”Colours”, ze speelden samen met organist Harm Hoeve in Steenwijk en met organist Marco den Toom in de kathedraal van het Franse Orléans. Er is net weer een schijfje van hen bij Excellent Recordings van de persen gerold: ”De Heer’ is mijn Herder”, samen met organist Wim Magré. Arjan: „De opname is gemaakt in de Lutherse kerk in Den Haag. Een fantastische ruimte met een fluwelen akoestiek en een heel fraai orgel. Ik ben er echt enthousiast over.”

De twee medewerkers van Excellent Recordings, Steven en Arend-Jan Wielink, ziet Arjan als een perfect duo. „Met Steven kan ik muzikaal heel goed overleggen, met Arend-Jan zakelijk. Ze vullen elkaar goed aan en blijven ieder bij hun leest.”

Over de kwaliteit van het Nunspeetse bedrijf is Arjan goed te spreken. „Het zijn vakmensen. De opname, het cd-boekje, de montage en de afwerking van het product krijgen allemaal veel aandacht. Ik kan Excellent Recordings daarom van harte aanbevelen bij andere muzikanten en koren.” Lachend: „Voor elke opdracht die ze door mijn bemiddeling binnenhalen, krijg ik een taart.”

Klik hier voor de CD's waar Arjan en Edith Post aan meewerken.