Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

Jan Torn Broers - Bonisa "Het was direct excellent!"

Jan Torn Broers, werkzaam bij de Bonisa Zending, maakte verschillende cd's bij Excellent Recordings.

1. Welke contacten heb je met Excellent Recordings?

Lennert en Maria Knops wilden in 2013 meewerken aan een opname van een Psalmzangcd voor Bonisa Zending. En wie gaat die opname dan doen? "Dan maak je een afspraak met Arend-Jan Wielink," was de opmerking. En zo hebben Arend-Jan en ik op een zonnige morgen in Nunspeet de eerste contacten gelegd voor samenwerking bij deze opname. Meteen was de juiste toon gezet en bleek er niet alleen ‘muziek’ in deze samenwerking te zitten. Tijdens ons eerste overleg hebben we direct gesproken over een langduriger samenwerking en hebben we zelfs voordat de opname in Zaltbommel gerealiseerd werd, twee vertelcd’s opgenomen.

Het is niet bij ‘eenrichtingverkeer’ gebleven. Heel mooi is dat wederkerig Bonisa Zending mag rekenen op financiële steun van een project in China door Excellent Recordings.


2. Waarom Excellent Recordings en niet een andere studio?

Vanaf de eerste ontvangst bij Arend-Jan was er geen behoefte meer om bij anderen te informeren naar welke mogelijkheden zij zouden hebben. Het was direct excellent!

Wat mij opviel tijdens de opname van de eerste vertelcd is dat de verteller, Gert Jan Meerkerk, na deze (ook voor hem) eerste keer direct zei: “Ik heb nog meer verhalen, zullen we die ook opnemen?”

De insteek was een opname van een samenzangcd en uiteindelijk werden het totaal 3 cd’s in 4 maanden tijd!

 

3. Wat is typerend voor Excellent Recordings en wat wordt de volgorde cd?

Het typerende van Excellent Recordings is de persoonlijke benadering van vader en zoon Wielink. Door mee te denken en vooral te luisteren naar de wens van de klant slaan ze de juiste toon aan bij het geven van advies over hoe jouw product op een voortreffelijke manier te realiseren is.

Welk product na twee vertelcd’s en een liveopname het eerst gaat volgen? Je gunt het Excellent weer beiden, wie weet welke eerst volgt.

 

Benieuwd naar het werk van de Bonisa Zending?