Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

Excellent Recordings “VAKMENSEN”

Vocaal ensemble De Twentezangers heeft ter gelegenheid van hun 50 jaar jubileum een cd opgenomen met Excellent Recordings.

Als je als koor een beslissing hebt genomen dat je een cd wilt opnemen ga je vervolgens op zoek naar een partij die dit kan verzorgen.Na wat speurwerk kwamen we uit bij Excellent Recordings.

Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt en hebben we samen met onze dirigent een bezoek gebracht bij de Familie Wielink.

Tijdens dit gesprek werd voor ons steeds duidelijker dat we op het juiste adres waren ,er werden veel vragen gesteld over hoe en wat en welke muziek en welke instrumenten ,diverse tips werden vanuit Excellent al meegegeven .

Tijdens de opnamedagen werd dit bevestigd ,het waren twee uitstekende dagen waar we als koor van genoten hebben,je merkt dan ook heel snel dat je vakmensen in huis hebt gehaald.

Nadat de opname was opgenomen werden we samen met de dirigent uitgenodigd om samen de laatste hand te leggen aan de cd ,we waren die avond al heel erg blij met het resultaat wat we te horen kregen.

Dit is ook zeker weer te horen in de prachtige cd die we uitgebracht hebben, en wij zeggen tegen elk koor als je een mooie cd wil ,bel dan met Excellent Recordings.