Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

“Plezier in het zingen hoor je terug in de opnames”

Dirigent Marcel van de Ketterij over Excellent Recordings

Als organist werkte Marcel van de Ketterij regelmatig samen met Excellent Recordings, als dirigent nog niet. Daar is onlangs verandering in gekomen, want ‘zijn’ Chr. Gemengd koor Viva Vox (Elspeet) maakte opnames voor de cd ‘Verwondering’. Deze samenwerking is Van de Ketterij zeer goed bevallen. “Steven en Arend-Jan Wielink doen wat ze beloven, hebben goede spullen en zijn vakmensen. Bovendien scheppen ze een gezellige sfeer en dat is belangrijk. Tijdens zo’n opnamedag moet je de sfeer erin houden. Plezier in het zingen hoor je terug in de opnames.”

Van de Ketterij werkte ook andere omstandigheden met Excellent Recordings samen. Tijdens een recente koorreis naar Duitsland maakte het bedrijf opnames van diverse uitvoeringen in monumentale kerken. “Die zijn bestemd voor een herinnerings-cd die de 120 koorleden krijgen. Ook die productie is tot volle tevredenheid uitgevoerd”, aldus Van de Ketterij, die al sinds 1980 als organist de erediensten in de Apeldoornse Eben-Haëzerkerk begeleidt.

Aan de cd Verwondering’ van Viva Vox (o.l.v. Marcel van de Ketterij) werkten ook André van Vliet (orgel), Johan Bredewout (vleugel) en het duo Arjan & Edith Post (trompet) mee.