Vragen? Bel Excellent Recordings
Telefoon 0341 - 74 52 38

Duo Friends

Duo Friends

De oorsprong van dit bekende muziekmakende duo ligt op de middelbare school, de Jacobus Fruytier te Uddel. Tijdens de repetities van het schoolorkest en door dezelfde interesses hebben Corrie en Gerlinda elkaar leren kennen en elkaar daarna niet meer uit het oog verloren.

In het millenniumjaar is de eerste CD van dit duo opgenomen in de prachtige kerk te Wouw, in samenwerking met de organist Peter Wildeman. Deze CD sloeg zo goed aan dat het niet bij deze CD is gebleven, Friends 2,3 en Friends & Orkest volgden daarna. Ook heeft het Duo een bijzondere kerst CD opgenomen met als titel Friends Christmas. Uniek aan deze CD is dat het Duo gebruik maakt van verschillende instrumenten. Naast de Kerst CD is er ook een Paas CD opgenomen in samenwerking met een celliste.

Naast deze serie met de organist Peter Wildeman is er ook een CD opgenomen in samenwerking met de organist Marco den Toom. Deze CD, genaamd Natuurlijk, is een CD rond het thema natuur waarbij de Friends Vocals ook hun bijdrage leveren door middel van zang.

Het duo verzorgt optredens, met medewerking van diverse musici, door het gehele land. Ook worden zij veel gevraagd om koren te begeleiden. In de afgelopen jaren hebben zij hun medewerking verleend aan diverse concertreizen naar het buitenland.

Dit jaar staan er weer veel optredens op het programma en diverse CD-opnames. Voor meer informatie over dit duo verwijzen we u graag naar www.duofriends.nl.

Neem contact op